Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

'Kevyt' treeniviikko

Pumppiviikon jälkeinen myöhempien aikojen pyhien aika, eli ns. kevyt viikko tuntuu sietämättömältä salilla hillumiselta. Varsinaiselta sapatilta. Sarjat tulisi tehdä keveillä vastuksilla ja esimerkiksi kaksi sarjaa kolmen sijasta. Tulisi, vaikka voimantuntoa ja nostohaluja olisi jäljellä superpäivän innoittamana vaikka kuinka ja paljon.

Petterin innostuttua muista harrastuksistaan kävin tiistaina salilla yksikseni. Sulkemisaika oli lähellä, joten tein pari vatsaliikettä ja juoksin matolla 40 min. Hyvää teki ja uni tuli. Keskiviikkona Petekin ilmestyi ja suoritti mm. ojentajaliikkeitään. Tein itse kakkospäiväni, joka käsitti esimerkiksi suuresti inhoamani smith-pystypunnerruksen. No, ei se aivan kauhealta nyt tuntunut, ehkä kehitystä on tapahtunut.

Muuten oli kyllä melko kankea päivä. Vatsaliikkeet ja vipunostot tuntuivat mukavilta kuten aina. Mutta kun päivä alkaa sillä kauhealla hack-kyykyllä niin on siitä vaikeaa tunnelmaa nostaa. Jostain syystä vaakaprässi, jalkaliike sekin, tuntui jo huomattavasti passelimmalta. Treeni tuli joka tapauksessa tehtyä ja loppuun vielä 10min juoksumattoa.

Huomenna uudet liikkeet, ehkä vihdoin kevyen viikon tatsilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti