Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

7 miljoonan kalorin viikko: Sunnuntai

Sunnuntaipäivä on kääntynyt iltaan ja viikon liikuntasuoritteille asettamani tavoite, 7000 kcalia täyttyi ja ylittyikin parilla sadalla pinnalla. 73 km rullaluistelua, josta 26 km tänään, 21 km juoksua, nelisen tuntia krossaria ja hieman soutulaitetta ynnä kävelyä päälle muodostivat mainitun yhteiskulutuksen. En ole kauhean varma Endomondon energiankulutustaulukoista, mutten usko että oikea määrä jäisi kauheasti 7 tonnin alle.

Tänä aamuna olo oli jo reilusti flunssainen, mutta arvelin kuitenkin jaksavani raahautua rullailulenkille, kaunis ilma ja kaikkea. Rullaluistelu on viikon lajeista ylivoimaisesti helpoimman tuntuisin kulutettuun kalorimäärään suhteutettuna, joten tuumin harjoitteelle verkkaista, sydänlihastulehduksen ehkäisevää tempoa. Osuin uudelle, hienolle spotille jossa rullaaminen tuntui sujuvan myötätuulessa kuin itsestään. Väliin mahtui myös hiekkatien pätkä, joka oli onneksi tamppautunut kohtuulliseksi rullailuun. 1177 kcal oli päivän 26 km:n saalis.

Vaikken ole mitenkään tunnettu kohtuuden ja terveen järjen puolestapuhuja, on myönnettävä, että viikon projekti edusti itselleni tavanomaista huomattavampaa idiotismia. Projekti olisi pitänyt keskeyttää jo helatorstaina, tai ainakin välipäivä olisi saattanut avata lihaksistoa parempiin kestävyyssuorituksiin loppuviikosta. Nyt tein flunssaisen sekopäisyyden raivolla viikonlopun suoritteet, eikä olo ole kaksinen. No, seuraavaksi lepoa ja uusien koitosten suunnittelua. Aah!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti