Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Treeniä, palautukset sitten kotona:)

Olen käynyt tekemässä harvat treenini viime viikolla ja tällä viikolla omassa ylhäisessä seurassani :)
Yksin käymisessä on hyvät ja huonot puolensa. Hyvät on ne että treeni on tehokasta ja ajankäytöllisesti tehokasta (Miksu on enemmän palautusmiehiä, itse taas treenaan ensin ja palaudun treenin jälkeen, Miksun keskimääräinen tahti on yksi sarja ja 15min palautusta).
Huonoja puolia tosin on enemmän: kaverin tsemppaus puuttuu, sosiaalinen elämä vähenee, liikeradoissa olevia puutteita ei huomaa ihan niin hyvin itse jne...

Pari kertaa olen käynyt treenaamassa lämmitelyäni ensin menomatkan salille rullilla ja treenin jälkeen vielä takaisin kotiin rullaluistimilla. Toimiva combo mielestäni. Luistelua on tullut harrastettua parin viime viikon aikana muutenkin reilusti. Luistimien laakerit ja pyörät alkavat olla finaalissa mikä onkin lisännyt leveliä luisteluun viimepäivinä vastuksen kasvaessa.

Tänään olisi tarkoitus vielä mennä vakisalille treenaamaan, mikäli sali on auki. Sain Johannalta jonkun lapun jossa mainittiin että vakisalimme aukioloajat huononevat entisestään kesän ajaksi. Prkl. Olenkin käynyt treenaamassa toisella salilla. Otin vakisalille 3kk kortin, mutta suattaapi olla että syksyllä vois käydä välillä jollain toisella salilla jossa olis vähän enemmään treeniajankohtavaihtoehtoja sovitettavaksi omiin aikatauluihin. Nykyisessä paikassa on myös välillä ollut muitakin treenaajia tungokseksi asti ja laitteille/painoille jonoa, mikä ei sovi pirtaani :)

Olen muuten kesälomalla kolmatta päivää. Torstaina aamuyöstä lähdemme rapakon taakse pariksi viikoksi lomareissulle, mikäli siippani passi saapuu keskiviikkona.
Lueskelinkin että matkakohteessa on ns. avosaleja jossa pääsee treenaamaan ulkoilmassa. Siistiä!
Siinähän olisi oiva päivänaloitus vaikka joka aamu. Taidanpa ottaa treeniohjelmani mukaan :)


Huolellinen palautus menossa :)

3 kommenttia:

  1. Nyt kun sata päivää aktiivista, ohjelman mukaista treeniä alkaa olla takana, voisin ehdottaa "after"-valokuvien ottamista. Before-kuvathan onkin jo taltioitu. Voisimme samalla tarkastaa, onko treenivaikutus ollut näennäisesti voimakkaampi tehotreenaajalla vaiko palautusmiehellä.

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin Kaivolalla katkes käsi :)

    VastaaPoista
  3. Tänään itseasiassa hammasta purren pidin pidemmät palautukset ja täytyy myöntää että ei huonompaa hommaa ollenkaan, saattoipa tulla jopa parempi treeni :) Mut ei kerrota kellekkään...

    VastaaPoista