Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Multi-harjoitusta

Kesäkuu lähti liikkeelle suomalaisen totutusti vaakasuoran räntäsateen ja kolean ilmanalan saattelemana. Jopa Tukholman maraton juostiin viime viikonloppuna +5 celsiusasteessa. Ruotsalaiset saavat syyttää omaa maanmiestään Anders Celsiusta moisen mitta-asteikon määrittelystä, vaikkakin perusideana taisi olla se että sata astetta oli ensin veden jäätymispiste ja nolla kiehumissellainen. Ilmat eivät ole paljon parantuneet ja ensi sunnuntaiksikin luvattiin navakkaa tuulta, +15 koleutta ja 71% sateen todennäköisyydelle. Pirkan pyöräily rullaluistellen saattaa siis jäädä tänä vuonna väliin. Sateiden välissä pääsin kyllä kokeilemaan lainasauvojen kanssa luisteluakin. Auttoivat toki ylämäessä, mutta tasaisella ja alamäessä olivat oikeastaan tiellä. Pitää vielä funtsia omien sauvojen hankintaa.

Timpan hurja hauskääntö
Lauantaina vakisalimme olikin harmiksemme aloittanut kesälauantaikiinniolon ja suuntasimmekin itse Viholan Vartsenäkkärin, Timpan kanssa salille, joka vastikään oli lähiympäristöömme avattu. Kummastelimme aikamme tiettyjen lisävarusteiden, kuten lisäpainovöiden ja mutkatankojen puutetta, mutta laitteita, vieläpä uusia vermeitä, salilla oli todella runsaasti. Pete kärsii parhaillaan voimallisesta ylikuntoperiodista, jolloin treeniä on vältettävä ja huolehdittava massan hankinnasta.  Timpan piti taas näyttää kanssaurheilijoille ankaraa kestävyyttään naputtamalla 21 km/h juoksumaton nopeudeksi. Jo rupesivat päät kääntyilemään ja Timpa kohtasi hyväksyvää nyökkäilyä salin eri suunnilta. Itse tein taas mm. ne neljä hauisliikettä peräkkäin ja crossarilla n. 20 min.

Maanantaina läksin toiveikkaana jälleen Boot Campiin. Nyt mukana oli väkeä, joiden silmissä en halunnut epäonnistua. Kun liikkeet olivat tuttuja, luonnollisesti aloin fuskaamaan liikesarjoissa. Varsinkin nyrkkeilyliikkeet tein veltosti, selityksenä tietenkin se, ettei näin raskastekoisilla käsivarsilla tarvitse lyödä lujaa, koska vaikutus on jo muutenkin ankara. Ainakin totuutta parempi selitys siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti