Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Rullaluistelua hela veckan

Kulunut viikko oli kuntosalikontribuutioni osalta lähes identtinen edellisen viikon kanssa. Eli alkuviikolla olkapää-ojentaja treeni (enkä jaksanut mennä boot campiin) ja tänään sunnuntaina olkapää-/rinta-/hauispäivien kombinaatio ja loppuun vatsat. Vipunostot nousivat tänään eteen ja samalla joku jänne tuolla olkapäässä venyy ja paukkuu, oikein vahvuuttaan natisee. Olen aivan sekaisin pumppiviikon tai superpäivän ajankohdasta, mutta odotellaan Peten näkemystä asiasta. Aerobisia onnistuin tänään tekemään 15 min crossarilla ja reilut 8 km juoksua. Olin oikein tyytyväinen kun jaksoin yhden kilometrin 12km/h - ehkä vielä joskus uskaltaudun Timpan lenkkiseuraksi.

Nim: Liikaa aikaa
Salitreenien jääminen vain kahteen viikkokertaan selittyy aurinkoisella säällä. Rullaluistelupyrkimykseni johtivat kuluneella viikolla kahdeksaan luistelurykäykseen, yhteensä 161 km. Kilokaloreita luistelu poltti noin 7000 ja aikaakin kului 11 tuntia. Kalorit on kuitenkin melko helppo palauttaa, sillä itsepetos hyvin ansaitusta herkuttelusta yhdistettynä lisääntyneeseen ruuantarpeeseen ovat kuin entisen iskelmälaulajan massakaudelta ikään.

Edellisessä numerossa herr Pete-Petteri Foksintuoja jo raportoikin ulkosuomalaisen arjesta toisen mantereen kuntoilupyhätöissä. Juhannuksen tuntumassa voimmekin Peten kanssa vertailla vatsalihaksistomme kehittymättömyyttä ja vastaavasti ihonalaisen rasvakerroksen yltäkylläisyyttä.

Olen viime päivinä alkanut pohtia ns. hakukoneoptimointia. Koska kuitenkin olemme kunniallinen, lähes puoliammattilaisten fitnesskissojen ja -kollien silmäilemä kuntoilublogi, torjumme syvästi paheksuen ajatuksen Madonnan, Justin Bieberin, Beyoncén, Eminemin, Dannyn tai muiden maailmantähtien randomin lisäämisen tälle palstalle. Hyi olkoon sellaista filunkipeliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti