Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Suomensotti, tinkermanni

Maanantain ja tiistain yltäkylläisten boot camp- ja selkä-olkasessioiden jälkeen muut aktiviteetit veivät hetkeksi pois salimaailmasta. Perjantaina ja lauantaina rohkaistuin lenkkipolulle ja kumpanakin päivänä vedin reilun kasin. Ilmeisesti salin juoksumattovedot ovat auttaneet vauhdinpitoon, sillä alle kuuden minuutin km-vauhti, joka on itselleni hyvä, onnistui enempiä yrittämättä. Varpaat ovat kuitenkin olleet kovilla ja olen alkanut pohtia uusien sisätossujen hankintaa. Brooksit ne pitäisi olla, kuten ulkolenkeilläkin. Nykyään sotken crossaria Salomoneilla, mutta juostessa paras tatsi on Brookseissa, ja joo, Asicset ja kumppanit on katkerasti testattu. Välillä juoksen Salomoneilla ulkonakin, kun ne ovat usein mukana salikassissa.

Huomenna olisi se Pirkan pyöräilyn 134 km:n rullaluistelu. Olen kuitenkin heittänyt ajatuksen pois sateisen sääennusteen vuoksi. Hah! Ikään kuin olisi itsestään selvyys, että muuten kykenisin lenkkiin. Tosiasia taitaa olla, että sauvoilla pitäisi pystyä vetämään muutama 30km:n stintti hyvällä tempolla, muuten matka ei lopu ennen keskiyötä ja löydän itseni kruisailemasta jostakin Velaatan tienoilta neljältä maanantai-aamuna.

Erinäisten iskelmäkeisareiden taustaorkestereista tuttu mestarifoksaaja Pete, juuttui valtiovierailulle mestaan, jossa light-alkuiset tuotteet ja B-mitoituksen asusteet taitavat olla pannassa. Rautahumppa tuumii, istuuko Pete paluumatkan Finnairissa vai DHL:ssä. Toisaalta, ei koskaan tiedä millaiseen treeniin mittaamattomat hiekkarannat kanssahumppaajan tällä kertaa inspiroivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti