Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

lauantai 6. lokakuuta 2012

Pete & Miksu photo carneval

Lauantaitreeneistä oli sovittu ties kuinka pitkän aikaa sitten. Tästä huolimatta en nähnyt Peten alati käyttämää ajoneuvoa liikuntakeskuksen parkkialueella ja aloinkin huolestua, sillä tämä rytmimusiikin pioneeri ei juuri viivästele sovituista kohtaamisista. Pikasoitto hukassa olevalle foxsankarille selitti tilanteen - Pete askarteli vielä tirsamaan maisemissa, vaikka kello kävi jo iltapäivää. Aavistelin miehen olleen mattakeikalla, eli ilahduttamassa foxkansaa 7-8 tanssisetin edestä. Univelka viittasi öiseen performointiin, mutta en kyennyt puristamaan vaiteliaasta miehestä totuutta ulos tälläkään kertaa.

As always, alkuun 1 km mattojuoksua 9,4 km/h.
Salilla tervehdimme Johannaa iloisesti ja sepustimme parhaamme mukaan selitykset vähälle treenille ja runsaalle syönnille. Olin varsin mielissäni uudesta leuanvetostongasta, jossa on mahdollista tehdä leukoja kapealla paralleeliotteella. Maltoin kuitenkin mieleni ja tein ensin lämmittelyt matolla. Päivän treeneissä innostuimme valokuvaustaiteesta, joten tämän päivän bloggaus onkin nyt kuvapainotteinen.

Mahtava mittatilausstonga mahdollisti
myös kapean otteen. Tänään 40 toistoa!

Pete aloitteli vinopenkin kera, myös 60kg oli tangossa.
Veljet irtopainojen parissa. Lieneekö Peten painot
sittenkin raskaammat, kun rytmi sleebaa?
Pete teki myös muutamia sarjoja istumissessioiden välillä
Ankaraa vääntöä scottissa by Pete
Kaikkiaan 7,4 km juoksua. Mielyyttävä 4.kilometri aikaan 4:30.

2 kommenttia:

 1. Salipipo, Applen luurit & tatskat.

  Tästä ei saliuskottavuus enää parane :)

  Tässä vielä motivaatiovideo:

  http://www.youtube.com/watch?v=cLlwuAJLY_E

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Rojolalle kommenteista ja videolinkistä. Overkillin tahdissa olemmekin Peten kera urheilleet ja foksanneet lukuisat kerrat.
  Salikuosiarviosi meni muuten nappiin, mutta tatuointien sijasta Pete on koristellut itsensä autotarvikeliikkestä löytämällään teippisarjalla.

  VastaaPoista