Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Olkapäät, hauikset, ojentajat & crossari

Rullaluistelukelit taitavat olla tältä kaudelta jo liu'uttu, sikäli viileät villahousuilmat vaanivat kulkijaa ikkunan takana. Viiden asteen viima ei juuri houkuta shortsiluistelijaa, se on vissi juttu se. Ennen varsinaista luistelukauden summaavaa välitilinpäätöspostausta, katselen kuitenkin vielä haikaillen K2:ni, kunnes nostan ne vääjäämättömästi odottavaa talvinaftaliinia. Ehkä vielä kerta kiellon päälle?


Olen eksynyt syyskuun aikana jo puolentusinalle salikeikalle ja varsin usein olen vieraillut gymillä jo hiljaisina aamupäivän tunteina. Aikomukseni on nyt saada voimia käsiin, sillä luistellessa lihaksisto on ikään kuin valunut jalkapainotteiseksi. Otsikon mukaiset päivät ovat nyt toimineet ihan kelpotavalla nämä pari viikkoa. Olkapääpäivänä teen vipunostot sivuille ja eteen sekä takaolkapäät istuen siipensä levittävän kotkan lailla käsiä takaviistoon nostaen. Ikävä liike 5 kg:lläkin. Tänään tein vielä lopuksi pystypunnerrukset käsipainoilla ja viimeisessä runttauksessa sain tietenkin lapani jumiin, jota olen nyt availlut loppupäivän lähinnä Feldenin ja Buranan jalolla kollaboraatiolla.

Jokaisen salitreenin yhteydessä olen vetänyt 50 min crossaria, joka tavallaan kruunaa tuokion. Jalkojen teon olen taas jättänyt suosiolla Peteelle, joka kiskoo prässiä tunnollisesti lähes päivittäin. Ruokavalio on mennyt taas kohti tuota rahkaosastoa. Olisi kiva vetää näin päivinä myös jotakin muuta proteiininlähdettä, mutta tietoni eivät vielä aivan yllä riittäviin keittiösuorituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti