Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

perjantai 17. lokakuuta 2014

Lisäpainoja painolisän päälle

Arvelisin olevani paremmassa kunnossa miesmuistiin. Eilinen juoksutreeni sujui Cooper-kandidaatin följyssä ilman extraefforttia, vaikka tänä aamuna olo olikin perusraihnainen ja reuhtomiset jäytivät ruhossa. Cooper-treenissä teimme kolme 700 metrin vetoa, jonka kruunasimme tonnin rupeamalla. Onnistuimme säilyttämään tauot maltillisessa 3 minuutissa, jolloin lepomoodi ja sykkeen lasku ei ehtinyt päälle. Kaikki vedot sujuivat 2700m/12min tavoitevauhdilla.

Jostain syystä paino on jämähtänyt 79 kiloon. Se ei ole paljon, mutta yhdessä säännöllisen, proteiinia suosivan ruokailun, runsaan tai erittäin runsaan liikunnan ja grilli- ynnä vehnämättöjä dissaavan makutottumusten  kanssa olen ajautunut tasaisen painonlaskun illuusioskeemaan. Entäpä jos polvi pettäisi, flunssa iskisi tai mikä pahempaa, saisin kutsun herkuttelukarnevaaleihin, notkuvien Pandan Juhlapöydän konvehtitiskien 
 tuntumaan. Kahdeksankymppiä paukkusi, se olisi satavarma issue.

Tänään koetin vetää leukoja commando-otteella 15 lisäkilot riimuvitjoihin kytkettynä. 8 toistoa kolmeen otteeseen oli ookoo tulos 15 veryttelyleuan jälkeen.

1 kommentti: