Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Extreme-miesten hallittu dieetti

Rautahumppa on seestynyt kesän viettoon ja salikäynnit ovat hieman hiljentyneet, josta syystä myös ahkera päiväkirjamerkintöjen sepustaminen on vähentynyt. Intensiivinen helmi-maaliskuussa alkanut saliperiodi on toki ollut vain osa rautahumppaajien nykytrendien mukaista lifestyletasapainoa, jossa voiman ja lihasmassan ohella huomiota kiinnitetään mm. feng shuihin, luonnon monimuotoisuuden säilyttämispyrkimyksiin, yleisesti hyväksyttyihin pukeutumiskoodeihin sekä mikro- ja makrokosmoksien kanssa balansissa olevaan mielen hyvinvointiin.

Tuossa kun pysyisi vielä jouluna 


Rautahumppa irtisanoutuu valitettavan yleisestä, äärimmäistä hoikkuutta ihannoivasta blogikirjoittelusta. On kuitenkin todettava hallitun dieetin tehostavan salikäyntien vaikutusta entisestään. Itse lähdin liikkeelle noin 78 kg:n lähtöpainosta ja nyt vaaka näyttää 73 kiloa. Tilanne on pituuteeni ja lihasmassaani nähden mielestäni oikein kohdallaan. Olisin varmaankin bmi-taulukoissa vielä normiskaalalla jossakin alle 70 kilossakin, mutta treenatessa tuota rajaa on turhan vaikea yrittää pitää.

Ai kuinka paino on sitten pudonnut? No sanotahan yleisesti notta nesteiden lisäämisellä ja hiilareiden vähentämisellä. Tällä kertaa myös kahvi ja colajuomat ovat saaneet väistyä ainakin vähäksi aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti