Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

perjantai 23. tammikuuta 2015

On ilmoja pidellyt

Rautahumppa sai vuoden käyntiin liikuntasuoritteineen kaikkineen varsin kivuttomasti. Jouluiset Pandan juhlapöydän konvehtit, erityisesti se ananas roikkuvat kuitenkin edelleen laardiksi muuntuneena toimituksen vyötäröllä. Ilmat ovat välillä suosineet matka- & retkiluistelua, sillä kovat pakkaset ovat muuttaneet Tampereen alueen isoja järvialueita kiinteään olomuotoon. Välillä tosin Oy Räntä & Loska Ab, on ajanut luistimenviilaajan sisäliikunnan pariin.

Tammikuun aikana olen ehtinyt luistella 92 kilometriä. Suurin osa matkanteosta on tapahtunut sauvoitta Sorsapuiston kentällä, joka ainakin toistaiseksi on tuntunut matkaluistelijan ykköspaikalta Tampereella. Sorsista huolletaan jatkuvasti, eikä tuuli pääse osumaan kovin pahasti varsinkaan etelän suunnasta puhaltaessaan. Miinuksena tietenkin vähäinen 450 metrin mitta, joka varsinkin tunnin luistelussa jo edellyttää kunnossa olevaa asennepuolta. Kävin myös Pyynikillä ja pikaisesti Näsijärven pahaan kuntoon sulaneella Rantatie-Siilinkari -radalla ja Rautahumppa varmaankin julkaisee piakkoin jonkinlaisen Rautahumppa testaa - kavalkadin alueen luistinestradeista. Anyway, Sorsiksessa yli 20 km/h:n keskari on takuuvarmaa, mikäli jää on edes kohtalaisessa kunnossa, eivätkö kiekkojunnut liikaa innostu kynäilemään pikaluistelijan reitillä.

Viikolla tuli postipaketti skate-dump.nl -verkkokaupasta, josta tilasin taas joitain luistelun oheistarvikkeita. Onneton suomalaisten urheilukauppojen tarjonta oikein korostuu, kun noita ulkkareiden nettiputiikkeja zoomailee.

Salilla olen taas rimpuillut juoksumatolla. Jopa siinä määrin, että energiat ovat varsinaisissa liikesarjoissa olleet vähissä. Välillä myös krossarin tasainen rasitus on ollut kutsuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti