Maanantaina massalla - tiistaina timmisti, kuntoilun kaaos ja kosmos in English

maanantai 23. joulukuuta 2013

Mahtivuoden loppu häämöttää

Vakisalini sulki ovensa tämän vuoden osalta jo perjantaina, ja päätin kruunata finaalipäivän hiukan tavallisuudesta poikkeavalla ohjelmalla. Tunnin krossarisetin lisäksi tein 100 leukaa perinteisellä naturalgripillä, 100 vatsalihaspuristusta ja 100 kahvakuulaheilautusta per hansikas. Harjoituksen jälkeinen fiilis oli sangen raukea ja samalla tyydyttynyt onnistuneen treenin johdosta. Erityisesti nuo sata leukaa olisivat vielä vuosi takaperin tuntuneet utopistisilta, mutta nyt onnistuin rutistamaan niitä 14 toiston sarjoissa varsin lyhyillä palautuksilla.

Petekin on viime aikoina kunnioittanut Pirkanmaata erinäisillä vierailuillaan ja olemme ehtineet jopa saliduoilemaan. Johtuen erilaisista kehon koostumuksistamme, Pete ähkii pitkiä aikoja jalkalaitteissa kun itse taas koen jalkapunnerrukset tarpeettomiksi. Vuosien karttuessa kumpikin on tosin joutunut noteeraamaan pidentyneet palautusajat ja yllättävät lihas-, jänne ja nivelkivut treenihetken jälkimainingeissa.

Loppuvuoden yritän taiteilla enimmäkseen luistimilla. Leuto sää taitaa vain tehdä luistelupaikkojen löytämisestä haastavaa. Vuosi on ollut kaikkien aikojen treenivuosi. Vain juoksukilometrit jäävät 6 vuoden takaisesta jolloin juoksin noin 1700 kilometriä, mutta tuona aikana en paljon muuta juuri kuntoilumielessä tehnytkään.

Hyvää joulun aikaa kaikille lukijoille!

Toivottavat Rautahumpan pukit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti